Mahone's Corporation
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Need For Speed Shift

2 posters

Goto down

Need For Speed Shift Empty Need For Speed Shift

Příspěvek  TeronCZ Thu Oct 15, 2009 5:59 pm

nfs shift je podle me jeste horsi nez pro street apod. ja radsi zustanu u mostwanted a underground 2
TeronCZ
TeronCZ

Poèet pøíspìvkù : 29

Návrat nahoru Goto down

Need For Speed Shift Empty Re: Need For Speed Shift

Příspěvek  Potvin Thu Oct 15, 2009 6:13 pm

Cože si slepý hrál si Shifty nebo nehrál????
NFS Shift je podle mě skvělý, užasně si vyhráli z jízdními vlastnostmi a chování auta v kabině, soupeři dělají chybi už to není naskryptované a ta grafika je užásná nevím co se ti na tom nelibí ale řeknu jedno tohle jsou okružní závody a tuning šel tak trochu stranou toto nejsou pouliční závody! Tudíš i hratelnost a ovladetelnost auta je na výbornou a nemůžeš tam jec na plno a narazit do zdi to už ne už to má i vliv na auto. Jsou tam závody jak ve dne tak i v noci a je to nádhera, stutím já nesouhlasím že se nepovedly ba na opak nejhorší díl byl asi Undercover a Prostreet nebylo také špatné :-)
Potvin
Potvin
Moderátor
Moderátor

Poèet pøíspìvkù : 79

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  TeronCZ Thu Oct 15, 2009 6:15 pm

undercover byly na prd ale shift se mi taky moc nezamlouvá, je pravda ze ja radsi ujizdim pred poldama a jezdim 300km/h, nez jezdit po okruhu a porad mackat brzdu Smile
TeronCZ
TeronCZ

Poèet pøíspìvkù : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Potvin Thu Oct 15, 2009 6:38 pm

Nojo to jo ale tohle už se chová otrochu reálně a nový hry nesmíš hned osuzovat nevíš kdo tě sejme na rohu ulice až projedu mým Skylinem co mám ve Shiftách xD. Jinak ze Skylinem R34tkou sem vystačil jentak tak :-) tutomu autu já věřím a sem rád že ho tam dali.
Ale povedli se
Potvin
Potvin
Moderátor
Moderátor

Poèet pøíspìvkù : 79

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics