S.T.A.L.K.E.R a vše okolo
5 posters
Strana 1 z 1
Který díl hry vás baví nejvíce?
S.T.A.L.K.E.R a vše okolo
S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl
technické udaje:
výrobce: GSC Game World
distribuce: THQ (v ČR CD Projekt)
žánr: Survival akce/RPG
HW:
Minimum:
- Pentium IV 1,8 GHz,
- 512 MB RAM,
- 3D graf. karta 128 MB,
- HDD 4 GB
Doporučené:
- Intel Core 2 Duo,
- GeForce 7800 (DirectX 9),
- 2GB Ram,
Příběh:
Do hry vás uvede intro, ve kterém zhlédnete nehodu při které uhodí blesk do tzv: "náklaďáku smrti", na kterém jste převaženi i vy. Po rozednění na místo nehody přiběhne mladík, který začne ohledávat místo a mrtvoly, když ale zjistí, že vy mrtví nejste, okamžitě vás donese k obchodníkovi Sidorovičovi do tábořiště stalkerů, kde vás prohledají...
Po skončení videosekvence vám Sidorovič zadá nějaké guesty do začátku. Za pomoci menších questů i úkolů z hlávní příběhové linie se budete postupně dostávat hlouběji do Zony (50 km okruh okolo Černobylské jaderné elektrárny). Hlavním ůkolem ve hře je zabít osobu jménem Strelok (střelec). Vydáváte se tedy po stopě neznámého muže. Postupem hry se vám do cesty ale připlete zpousta překážek a jednou takovou větší překážkou se vám stane "vypalovač mozku"-zařízení (neznámo kým sestrojené) pro ochranu tajemství ukrytých v Černobylské elektrárně Údajně se zde má totiž nacházet plnička přáni, ale to je jen maličkost oproti tomu co se dozvíte, když se vydáte tou správnou cestou... uží te si hru
technické udaje:
výrobce: GSC Game World
distribuce: THQ (v ČR CD Projekt)
žánr: Survival akce/RPG
HW:
Minimum:
- Pentium IV 1,8 GHz,
- 512 MB RAM,
- 3D graf. karta 128 MB,
- HDD 4 GB
Doporučené:
- Intel Core 2 Duo,
- GeForce 7800 (DirectX 9),
- 2GB Ram,
Příběh:
Do hry vás uvede intro, ve kterém zhlédnete nehodu při které uhodí blesk do tzv: "náklaďáku smrti", na kterém jste převaženi i vy. Po rozednění na místo nehody přiběhne mladík, který začne ohledávat místo a mrtvoly, když ale zjistí, že vy mrtví nejste, okamžitě vás donese k obchodníkovi Sidorovičovi do tábořiště stalkerů, kde vás prohledají...
Po skončení videosekvence vám Sidorovič zadá nějaké guesty do začátku. Za pomoci menších questů i úkolů z hlávní příběhové linie se budete postupně dostávat hlouběji do Zony (50 km okruh okolo Černobylské jaderné elektrárny). Hlavním ůkolem ve hře je zabít osobu jménem Strelok (střelec). Vydáváte se tedy po stopě neznámého muže. Postupem hry se vám do cesty ale připlete zpousta překážek a jednou takovou větší překážkou se vám stane "vypalovač mozku"-zařízení (neznámo kým sestrojené) pro ochranu tajemství ukrytých v Černobylské elektrárně Údajně se zde má totiž nacházet plnička přáni, ale to je jen maličkost oproti tomu co se dozvíte, když se vydáte tou správnou cestou... uží te si hru
Naposledy upravil Shaman dne Wed Oct 14, 2009 1:44 pm, celkově upraveno 2 krát
Shaman- Moderátor
- Poèet pøíspìvkù : 7
Re: S.T.A.L.K.E.R a vše okolo
Á konečně se někdo rozhodl tu to trochu oživit.Já jsem hlasoval pro "Nikdy jsem ho nehrál," ale věřím, že to je určitě skvělá hra se zajímavým příběhem.Možná, že si jí někdy v budoucnu zahraji, kdo ví...
PS: Ty HW nároky jsou nejvíc v pohodě.Hra by se mi nesekala ani kdyby padaly z nebe trakaře.
PS: Ty HW nároky jsou nejvíc v pohodě.Hra by se mi nesekala ani kdyby padaly z nebe trakaře.
Ty naroky jsou optimalni, mě by to jelo tak na střední,možná trošku víc.
Naposledy upravil Schwarzwolf dne Mon Oct 12, 2009 4:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Sucre- Moderátor
- Poèet pøíspìvkù : 35
Tak já sem S.T.A.L.K.E.R.a hrál a očekával jsem od něj teda víc plovinu věcí si tam musíte nastavit ted si vybavím třeba zamiřovátk, tolika chyb v grafice, al inteligence také nic moc a no mohl bych ho dohrát celej sepsat recenzi ale trvalo by to tak týden :-) možná víc podle času
Mahone: STALKERa přenech Shamanovi.Ten je na STALKERa odborník
Mahone: STALKERa přenech Shamanovi.Ten je na STALKERa odborník
Potvin- Moderátor
- Poèet pøíspìvkù : 79
Konečně jsem si od kamose pujcil STALKERA a dneska ho vyzkouším
Mahone: Zkoušej STALKERA a já zatím odzkouším toho Crysise...úžasná hra
Mahone: Zkoušej STALKERA a já zatím odzkouším toho Crysise...úžasná hra
Abruzzi- Moderátor
- Poèet pøíspìvkù : 16
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: